De super slimme, veilige thuisbatterijen voor elk huis, hotel of bedrijf

Elektriciteit in- en verkopen op het juiste moment met een positief resultaat of peakshaving nodig ivm limiet stroomaanbieder of gewoon opslag van zonneenergie voor gebruik op later tijdstip ? Dat kan allemaal met uw eigen professionele thuisbatterij of industriële oplossing. Geen ondoorzichtige stopcontact oplossing op onduidelijk fase maar een degelijk 3 fase systeem. Noodstroom voor hele huis of bedrijf mogelijk. Werkt met en zonder panelen en met uw eigen keuze van  EMS mogelijkheden. Eenvoudig of met schakelingen van EV palen, panelen, warmtepompen etc.. Lease en Koop mogelijk !

Bereken in de shop het juiste set die bij jou situatie past door je gemiddelde jaarverbruik zonder terug levering bovenin te selecteren.

Geautomatiseerd handelen 

Blauhoff Home of Maxus laadt en ontlaadt je batterij op het juiste moment of. De Ai gestuurde PowerLan App of solargateway regelt alles. Jij hoeft hiervoor niets te doen.

LFP Batterijen & Veiligheid

Blauhoff batterijen voldoen aan de strenge eisen van Nationale Nederlande en onderscheiden zich op deze manier van allerlei online aanbieders.

Inclusief installatie

Home en MKB is inclusief installatie door onze gecertificeerde elektriciens. Wel zo gemakkelijk! Voor grotere Maxus systemen maken we prijzen op maat voor u. 

Garantie 10 jaar lang

Oftewel 6.000-8000 cycli op je batterij capaciteit. Na dit aantal jaren en cycles heeft je batterij nog 80% aan capaciteit over. 6000-8000 cylcis zijn gebasseerd op geheel vol en leeg. Als je dat 1 keer per dag hebt is dat gelijk aan 16,43 of 21,92 jaar. De werkelijke levensduur van puur een batterij zal dus richting de 30 jaar gaan met dan nog een capaciteit over van geschat 40%

 Modulair design

De Blauhoff Home bestaat uit losse modules van 5,12 KWh voor huishoudens of MKB, en de Maxus bestaat uit modules van 96kWh tot 258kWh voor grotere installaties. Wil je later meer capaciteit? Voeg dan eenvoudig een batterij toe, klein of groot geen probleem.

Werkt met en zonder zonnepanelen

Met of zonder zonnepanelen profiteer je van de slimme batterij-aansturing van Blauhoff Home & Maxus. Tevens kunnen we indien gewenst de panelen aan en uitzetten als de stroom negatief is en batterij vol.

Blauhoff Home & Maxus – intelligente & modulaire thuisbatterij en/of industriële oplossing

Met de keuze uit veel verschillende varianten, heb je de ideale batterij voor bij jou thuis en/of op bedrijf welke telkens voordelig is uit te breiden met 5,12 kWh. Let op hoe hoger de waarde van de omvormer hoe sneller u stroom kan opladen en ontladen. 10K is meest verkocht en de grootste mogelijk bij 3 fases 25A in huis.

Blauhoff, uw eigen energie een fijn gevoel !

Bekijk onze klantbeoordelingen.

Wil je meer weten?

Staat jouw vraag hier niet bij?
nl_NLDutch